Ρεβύθι Παναγιάς |
|
To 2012 ξεκίνησε η επανακαλλιέργεια του Ρεβυθιού από την επιχείρησή μας. Πρόκειται για την ποικιλία 'Παναγιά' η οποία καλλιεργόταν στο ομώνυμο χωρίο της ΒΑ Λήμνου τις προηγούμενες δεκαετίες.
Είναι μια από τις πιο βραστερές ποικιλίες ρεβυθιού Πανελλαδικά ενώ η αυθεντική γεύση του το κάνει ξεχωριστό. Μην ξεχάσετε να τα βάλετε από το προηγούμενο βραδύ στο νερό για να μουσκέψουν, προσθέτοντας 2 κουταλιές αλάτι ή σόδα. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε με ρύζι, σαν σαλάτα με ψιλοκομμένα λαχανικά, στον φούρνο με πιπεριές και χωριάτικα λουκάνικα ή να φτιάξετε το δικό σας σπιτικό χούμους! ◈ Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος
◈ Ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας: 18 μήνες (από την ημερομηνία συγκομιδής)
|